Sangtrait la reina del gel. Sangtrait 2019-01-11

Sangtrait la reina del gel Rating: 4,6/10 1469 reviews

La reina del gel, de l'àlbum de de Sangtraït

sangtrait la reina del gel

Llança a la mà, sobre un cavall d'acer lluitenels dos per tindre el dret a l'amor de la Seria, Reina del Gel. Aquesta cançó és potser més rock industrial i de temàtica social. En alguns moments es poden escoltar alguns sorolls de bèstia. Parlen els vells d'una història d'amor d'un cavaller enfrontat a un drac cec. Como una parte de estas personas interesadas en la cultura catalana no dominan el idioma existen también traducciones de muchas canciones al castellano y otras lenguas, realizadas por los propios usuarios. Parlen els vells d'una història d'amor d'un cavaller enfrontat a un drac cec.

Next

Acords La reina del gel, de Sangtraït

sangtrait la reina del gel

Just abans de començar la cançó en Papa Juls va recitar uns versos seus dedicats al Freddie que es poden escoltar en el disc d'aquest concert en directe. Dins del castell, ombres sobre el cos, tremolors d'una reina plorant. Talla l'acer la carn dura del Drac crama el seu foc la má del Caballer. A l'escenari també hi apareix en Marc Gonzalez, el primer cantant de la banda, qui l'havia assajat per gravar el primer disc abans d'anar-se'n amb Aspid i en Quim Mandado va assumir el paper de cantant a part del baix. La lletra m'ha influenciat pel missatge de ser lliure Deixeu-me volar, jo sóc lliure de fer el què vulgui, no em traieu la llibertat. De fet la lletra parla sobre el gran incendi del '86 que va arrasar bona part de boscos del territori. I quan la vall s'ha tenyit de sang, l'últim crit de la nit posa fi al combat.

Next

La reina del gel: Letra, Acordes y Tabs

sangtrait la reina del gel

Lluiten a mort, només un serà el rei d'aquell castell, on s'amaga un tresor, és l'amor de la Serina, Reina del Gel. En Internet hay decenas de sitios donde es posible encontrar información sobre los artistas que cantan en castellano o en inglés, pero encontrar una comunidad articulada en torno a la música de Cataluña Catalunya y al catalán era difícil y por eso comenzamos este portal, que abarca sobre todo gente joven amante de la música de su tierra. Llança a la má, sobre un cavall d'acer lluiten els dos per tenir dret a l'amor de la Serina, Reina del Gel. Algú creu que ha mort algun grup que s'hagi separat? Lluiten a mort, només un serà el rei d'aquell castell, on s'amaga un tresor, és l'amor de la Serina, Reina del Gel. Va ser l'últim cop que la tocava Sangtraït en directe.

Next

La reina del gel: Letra, Acordes y Tabs

sangtrait la reina del gel

I quant la vall s'ha tenyt de sang, l'ultim crit de la nit posa fi al combat. Lluiten a mort, només un serà el rei d'aquell castell, on s'amaga un tresor, és l'amor de la Serina, Reina del Gel. Res no es mou, res no es mou, res no es mou, només el vent, que s'emporta les paraules del cavaller. No passaré totes les cançons d'aquest últim concert però van tocar les més conegudes. Talla l'acer la carn dura del Drac crema el seu foc la mà del cavaller. Però aquí és molt interessant veure la intro de La lluna i el navegant, la primera cançó, del Coro amb la guitarra com la mitja intervenció del Papa Juls a l'harmònica. A part que la Lupe també s'ha allisat el cabell i en Martín ja va amb la barba blanca.

Next

Reina del Gel (Papa Juls

sangtrait la reina del gel

Per un instant, els estels són testigs de la lluita mortal. La seva fredesa i misticisme m'han transmès uns sentiments d'intimitat, tendresa i plorar cap a coses llunyanes, sobretot em recorda algun país de fred i gel com també sobre algun mite pagà on hi ha éssers inversemblants. Llança a la má, sobre un cavall d'acer lluiten els dos per tenir dret a l'amor de la Serina, Reina del Gel. Dins del castell, ombres sobre el cos, tremolors d'una reina plorant. I després d'això deixo diferents vídeos de la seva trajectòria com el seu últim concert.

Next

Letra de La Reina Del Gel de Sangtrait

sangtrait la reina del gel

Tornada: Per un instan, els estels són tèstics de la lluita mortal. Llança a la mà, sobre un cavall d'acer lluiten els dos per tenir dret a l'amor de la Serina, Reina del Gel. Aquesta ja és del seu penúltim disc Noctàmbulus quan Sangtraït va intentar recuperar la seva tendència medieval i fantàstica de la seva primera època. Per un instant, els estels són testigs de la lluita mortal. Parlen els vells d'una història d'amor d'un cavaller enfrontat a un drac cec.


Next

Letras de La Reina del Gel de Sangtraït

sangtrait la reina del gel

Lluiten a mort, només un serà el rei d'aquell castell, on s'amaga un tresor, és l'amor de la Serina, Reina del Gel. Aquí en Quim enlloc de tocar el baix només canta amb el de l'altre grup i quatre guitarres en tot plegat. Parlen els vells d'una història d'amor d'un cavaller enfrontat a un drac cec. Tornada: Per un instan, els estels són tèstics de la lluita mortal. El tema de la lletra és dels més fantàstics i èpics del grup juntament amb La reina del gel o Les creus vermelles. Dins del castell, ombres sobre el cos, tremolors d'una reina plorant. Per un instant, els estels són 'testics' de lluita mortal.

Next

Acords La reina del gel, de Sangtraït

sangtrait la reina del gel

Des del seu principi amb influències musicals de Led Zeppelin, Deep Purple o Creedence Clearwater Revival ja van desenvolupar el seu propi estil amb textos de temàtica fantàstica i medieval -més tard amb temes més actuals i quotidians- i melodies musicals molt elaborades des del Vol de l'home ocell, Somnis entre boires o el Guerrer. Una versió tocada amb més contundència però sobretot amb molta més agilitat que en la versió en estudis en fer el Noctàmbulus i amb més altibaixos guitarrístics. Els temes són Inqui-missió i sobretot El Guerrer que van tocar amb molta contundència i va començar amb els acords puntejats de la Lupe. Dins del castell, ombres sobre el cos, tremolors d'una reina plorant. Parlen els vells d'una història d'amor d'un cavaller enfrontat a un drac cec.

Next